Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Berba medalja koprivničkih badmintonaša u Čakovcu

Čak šest medalja osvojili su proteklog vikenda natjecatelji Badmintonskog kluba Koprivnica na posljednjem, četvrtom kolu HK u Badmintonu igranom u Čakovcu.

Iz kluba su poručili da je na natjecanju nastupilo 74 igrača i igračica iz cijele Hrvatske.

– U subotu se igrala konkurencija U11 i U15 kategorije. Za BK Koprivnica igrali su Lara Tomjek, Filip Vedriš, Lovro Matovina i Filip Kos. Lara je igrala U11 i pobijedila u singlu te je osvojila zlatnu medalju. U istoj konkurenciji, ali u muškim parovima zaigrao je Filip Vedriš s Filipom Imenjakom iz BK Maksimira te su osvojili drugo mjesto, dok je Filip Vedriš u singlu bio četvrti – poručili su iz kluba.

U klubu su istaknuli kako su Lovro i Filip Kos igrali U15 kategoriju.

– Filip je osvojio šesto mjesto u singlu, a Lovro je u singlu uzeo zlato. U istoj dobnoj skupini, ali u mixu s Leom Burazor iz BK Dubrovnika također je uzeo zlato – dodali su.

Natjecanje se nastavilo u nedjelju u konkurenciji U13 i U17 kategorija.

– I ovaj put BK Koprivnica imala je svoje predstavnike. Igrali su Lara Tomjek i Lovro Matovina. Lara je igrala u starijoj dobnoj skupini U13 i zauzela deveto mjesto. Lovro je igrao U13 i singl i mix. U singlu je bio treći, kao i u mixu s istom partnericom od dan ranije. Nakon takvog vikenda BK Koprivnica je bogatiji za šest medalja – zaključili su u klubu.

zatvori