Petak, 26. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Tehničar nakon prvog ovosezonskog poraza gostuje u Imbriovcu, novi težak zadatak za legradski Graničar

Ovog vikenda igraju se susreti sedmog kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Drugoplasirana Pitomača koja je u prošlom kolu pobijedila prvi Tehničar tako će na domaćem terenu dočekati Garić. Za očekivati je da Pitomača neće imati prevelikih problema protiv gostiju koji su trenutno 10., a koji su u šestom kolu pobijedili legradski Graničar.

U ovom kolu u Imbriovcu se sastaju i Borac i Tehničar. Nogometaši Borca u prošlom su kolu izgubili od molvarske Mladosti i nalaze se u sredini tablice na osmom mjestu. Tehničar nakon poraza želi nova tri boda kako bi učvrstio svoj odličan plasman, a u Imbriovcu nas svakako očekuje zanimljiv susret.

Molvarci pak putuju u Slatinu. Spomenuli smo da su na Krbuljinu nadigrali Borac, dok je Slatina izgubila od Ferdinandovca. Motiva za nova tri boda ne nedostaje kod obje momčadi, posebice ako uzmemo u obzir da ih na tablici razdjeljuje samo kloštranska Mladost.

Valja spomenuti i da će Predavac biti mjesto susreta Dinama i Ferdinandovca. Ferdinandovac je četvrta momčad lige i u susret ulazi nakon pobjede protiv Slatine, dok se Dinamo nalazi na osmom mjestu i u prošlom je kolu podijelio bodove s posljednjim Suhopoljem.

Pretposljednji legradski Graničar na domaćem će terenu zaigrati s Bilogorom 91. Teško će biti Legrađanima, dosad su “ubrali” tek jedan bod, dok je Bilogora trenutno treća ekipa lige.

Spomenimo da će u sedmom kolu snage još odmjeriti Voćin i Čazma te kloštranska Mladost i Suhoplje.


Raspored igranja sedmog kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori