Nedjelja, 28. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Susret kloštranske i molvarske Mladosti, Tehničar putuje u Predavac

Ovog vikenda očekuju nas novi zanimljivi susreti u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, igra se deveto kolo.

Drugoplasirani Tehničar u prošlom je kolu s visokih 5:0 nadigrao Slatinu i tako se vratio na pobjedničke staze, dok će novi (lak) zadatak ovog vikenda imati na gostovanju u Predavcu protiv Dinama. Cvetkovčani očekuju puni plijen protiv osmog Dinama koji je u prošlom kolu pretrpio poraz na Krbuljinu od molvarske Mladosti koja je slavila s 4:1.

Baš će molvarska Mladost put Kloštra Podravskog gdje ju dočekuje druga Mladost lige. Riječ je o svojevrsnom županijskom derbiju, ali i velikom susretu rivala s obzirom na to da su dvije Mladosti susjedi na tablici – kloštranska pritom broji 13, a molvarska 12 bodova.

Susret susjeda na tablici igrat će se i u Legradu gdje posljednjem Graničaru u goste dolazi pretposljednje Suhopolje. Ovo je ujedno i derbi začelja, Graničar je u dosadašnjem dijelu prvenstva osvojio tek jedan bod, a Suhopolje četiri.

Borcu u Imbriovec pak stiže Garić. I ove ekipe su susjedi na tablici – Borac je 10. s 10 bodova, a Garić 11. sa šest bodova.

Spomenimo da će u ovom kolu snage još odmjeriti Slatina i Pitomača, Bilogora 91 i Čazma te Voćin i Ferdinandovac.


Raspored igranja devetog kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori