Subota, 27. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Kloštranska Mladost dolazi na Stari breg, Ferdinandovčani protiv Legrađana

Ovog vikenda igraju se novi zanimljivi susreti 10. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

I dalje vodeća Pitomača koja broji 24 boda kod kuće će dočekati Dinamo iz Predavca koji se nalazi na devetom mjestu tablice i broji 11 bodova. Jasno je da se Pitomača nada punom plijenu što će joj omogućiti ostanak na vrhu lige, a Dinamo stiže i nakon što je u prošlom kolu izgubio protiv Tehničara.

Tehničar je pak trenutno treći, a 22 boda dijeli s drugom Bilogorom 91. U ovom će kolu Tehničar na Starom bregu dočekati kloštransku Mladost koja je proteklog vikenda izgubila od imenjaka iz Molvi. Bio je to svojevrsni derbi, a obje momčadi imale su želje za tri boda s obzirom na to da su bile susjedi na tablici. Molvarska Mladost sada je peta, dok je kloštranska Mladost osma.

Molvarci će na Krbuljinu ugostiti Voćin. Voćin se nalazi na pretposljednjem mjestu i broji četiri boda, a spomenimo i da je u vikendu iza nas izgubio od Ferdinandovca. Molvarci će imati elana nakon spomenutog uspješno odigranog susreta, a ne sumnjamo ni da će ih dodatno motivirati Krbuljin Boysi.

I Ferdinandovac igra kod kuće, dolazi Graničar iz Legrada. Legrađani imaju razloga za veselje jer su proteklog vikenda upisali prvu pobjedu ove sezone – s visokih 5:2 po teškim vremenskim uvjetima svladali su nogometaše Suhopolja. Legrađani su trenutno 12., dok je Ferdinandovac četvrti i u susret ulazi kao favorit.

Imbriovec će biti mjesto utakmice Borca i Slatine. Valja reći da je Borac u prošlom kolu bio bolji od Garića, dok je Slatina izgubila od Pitomače. Ove momčadi ujedno su i susjedi na tablici – Slatina je šesta, a Borac sedmi.

U ovom kolu još će se susresti Garić i Čazma te Suhopolje i Bilogora 91. Većina utakmica igrat će se u subotu u 15:30, jedino će Ferdinandovac i Graničar te Borac i Slatina snage odmjeriti u nedjelju u 14:30.


Raspored igranja 10. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori