Petak, 7. listopada 2022.

Slaven Belupo predstavio novo mlado pojačanje: Na moj dolazak veliki utjecaj je imao trener Zekić

Robert Mudražija novi je igrač Slaven Belupa.

U koprivničkom prvoligašu govore kako je riječ o veznjaku rođenom 1997. godine koji se momčadi priključio jučer i već odradio prvi trening pod vodstvom trenera Zorana Zekića. Potpisao je dvogodišnji ugovor uz mogućnost produženja za još jednu dodatnu godinu, a pravo nastupa imat će već od utakmice s Istrom 1961 u nedjelju.

U svojoj je karijeri branio boje Zagreb, Osijeka i Rijeke, danskog Copenhagena, slovenske Olimpije i austrijskog Lieferinga. Valja istaknuti i da je upisao tri nastupa za mlade reprezentacije Hrvatske te 15 nastupa u europskim natjecanjima, naglašavaju u klubu.

Mudražija je za klupske stranice izjavio kako o Slaven Belupu, manje-više, zna sve.

– Na moj dolazak u Slaven Belupo veliki utjecaj je imao trener Zoran Zekić s kojim sam već surađivao u Osijeku gdje smo imali odlične rezultate i veselim se što ćemo opet zajedno raditi. Osobno, želim skupiti što više minuta, vratiti se u pravu formu, a što se tiče momčadi, samo nastaviti u ovom ritmu u kojem smo počeli. U svlačionici imamo pravi spoj iskustva i mladosti i vjerujem da možemo biti dobri ove sezone – zaključio je.