Subota, 8. listopada 2022.

Mladi grčki reprezentativac stigao na posudbu u Slaven Belupo

Mladi grčki stoper Giannis Christopoulos novi je igrač Slaven Belupa.

Iz kluba su poručili da stoper rođen u Patrasu 22. lipnja 2000. godine, a u Koprivnicu stiže na posudbu iz grčkog Asterasa uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.

Farmaceuti dodaju kako je Christopoulos ukupno za momčad iz grčke Super lige odigrao 33 utakmice i pritom se upisao jednom u strijelce.

Istaknimo da je najnovije pojačanje Farmaceuta za mlade reprezentacije Grčke upisalo 10 nastupa, od kojih su sedam za U-21 vrstu.

– Jako sam sretan što sam stigao u Slaven Belupo. U Koprivnici sam posljednjih tri dana i moram priznati da su me suigrači i svi ljudi u klubu primili na najbolji mogući način. Vidim da je grad miran, a klub dobro organiziran i da je ovo idealna sredina za napredak mladog igrača. Što se tiče ciljeva, klub je odlično ušao u sezonu pa bih volio da tako i nastavimo. Ja ću učiniti sve da se brzo prilagodim i svojim pristupom i zalaganjem pomognem momčadi da ostvari željene rezultate. Volim skok igru, duel i agresivnost, a moja prirodna pozicija je pozicija stopera – rekao je po potpisu ugovora Christopoulos.