Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Kaos na cesti nedaleko Novigrada Podravskog, a sve zakuhao 38-godišnjak u Peugeotu

Prometna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri automobila dogodila se jučer oko 13:15 u Koprivničkoj ulici u Novigradu Podravskom.

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke poručili su da je do nesreće došlo kada se 38-godišnjak Peugeotom koprivničkih registarskih oznaka nakon nepropisnog pretjecanja kolone vraćao u prometnu traku.

Vraćajući se u prometnu traku kojom se kretao prije pretjecanja vozač je Peugeotom udario u priključno vozilo koje je vukao teretni automobil Mitsubishi čakovečkih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 28-godišnjak.

– Tada je došlo do sudara osobnog automobila Mazda njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 74-godišnjak i teretnog vozila Mitsubishi čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljao 54- godišnjak, koji je zbog ne držanja potrebnog razmaka udario u automobil Mazdu – istaknuli su u policiji.

Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak, a 54-godišnjem vozaču je naplaćena novčana kazna.

zatvori