Subota, 12. listopada 2024.

FOTO Više od 300 vatrogasaca s đurđevačkog požarnog područja odmjerilo snage na vatrogasnom natjecanju

 

Više od 300 vatrogasaca pokazalo je svoje umijeće i spretnost u vatrogasnim disciplinama proteklog vikenda u Đurđevcu.

Naime, u organizaciji Vatrogasne zajednice grada Đurđevca održalo se Vatrogasno natjecanje Požarnog područja Đurđevac.

– Natjecalo se 29 ekipa u svim dobnim kategorijama – djeca, mladež i seniori, a najbolje i najspretnije ekipe ostvarile su pravo nastupa na županijskom vatrogasnom natjecanju na kojem im želimo puno uspjeha – poručili su iz đurđevačke gradske uprave.

Natjecatelje je došao podržati i gradonačelnik Hrvoje Janči.

– Drago mi je što smo se okupili u ovako velikom broju, a naše područje je nadaleko poznato po dobrovoljnom vatrogastvu i zajedništvu. Zato mi je posebno drago vidjeti da se ovdje okupio veliki broj mladih koji će nastaviti ovu tradiciju i radit će na dobrobit svoje zajednice. Čestitam danas svima na odličnim rezultata i organizatorima na uspješnoj organizaciji – rekao je Janči.

Spomenimo da su prije natjecanja predsjednik Vatrogasne zajednice grada Đurđevca Alen Škudar i voditelj natjecanja Božo Kicivoj svim natjecateljima poželjeli puno sreće i uspjeha u natjecanju, a zapovjednik JVP-a Đurđevac Matija Markešić podijelio je pehare i medalje najboljim natjecateljskim ekipama.

Dodajmo da je domaćin ovog četvrtog po redu vatrogasnog natjecanja bila Vatrogasna zajednica grada Đurđevca uz suorganizatore VZO Virje, VZO Novo Virje, VZO Molve, VZO Podravske Sesvete, VZO Kalinovac te VZO Kloštar Podravski.

Slušaj uživo
zatvori