Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Poznati su detalji teške prometne nesreće u Virju, skrivio ju 20-godišnji vozač

Poznati su detalji prometne nesreće koja se dogodila jučer navečer u Virju.

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je da je oko 21:25 u Ulici Mitrovica 20-godišnjak vozio osobni automobil Peugeot koprivničke registarske oznake.

– Zbog nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Toyota koprivničke registarske oznake koji je iz suprotnog smjera vozio 48-godišnji vozač. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 20-godišnji vozač. Također, ozlijeđen je 48-godišnji vozač i 41-godišnja putnica iz istog vozila, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije – objašnjavaju u policiji.

>> FOTO: UPRAVO Teška prometna u Virju, ozlijeđene tri osobe

Dodaju da je vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću u Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, dok 48-godišnji vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Spomenimo da policijski službenici nastavljanju kriminalističko istraživanje.

Dodajmo i da je zbog očevida ta dionica državne ceste broj 2 od 21:40 do 23:50 bila zatvorena za sav promet, a promet se odvijao obilaznim pravcem Đurđevac – Šemovci – Virje i obrnuto.

zatvori