Petak, 17. svibnja 2024.

FOTO Otvoren novi Dergez market u Štaglincu

U ulici Štaglinec 66G, poduzeće Dergez d.o.o. iz Podravskih Sesveta otvorilo je svoje 23. prodajno mjesto na području Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije.

Vrata novog marketa otvorena su vam od ponedjeljka do subote od šest do 21 sat te nedjeljom od sedam do 14 sati.

Iako je poduzeće Dergez do sada bilo najpoznatije po svojem Dravskom kruhu koji se već godinama uspješno prodaje u mnogim prodajnim mjestima na užem i širem koprivničkom području, s vremenom su proširili i svoju maloprodajnu mrežu, a u narednim mjesecima slijede otvorenja još dva nova marketa. Uz svježi kruh, peciva, bureke, sendviče i kolače, u novoj Dergez trgovini moći ćete pronaći i bogat asortiman prehrambenih artikala najpoznatijih proizvođača i dobavljača, među kojima će zasigurno biti i neki od Vaših omiljenih proizvoda.

Zadovoljan kupac osnovni je cilj poslovne filozofije Dergez trgovina i u tom pravcu usmjerene su sve njihove aktivnosti. Kao članica NTL grupacije trgovaca, svakodnevno nude artikle po povoljnim cijenama, drugog ponedjeljka u mjesecu daju popust od 10 posto svim umirovljenicima, a možete postati i članom Dergez programa vjernosti te sudjelovati u velikoj nagradnoj igri “Dergez & partneri nagrađuju” te osvojiti novi Peugeot 208.

Poduzeće Dergez poziva vas da ih posjetite u novom marketu u Štaglincu i uvjerite se u kvalitetu i raznolikost ponude te povoljne cijene.

Dobrodošli u novi Dergez market u Štaglincu!

zatvori