Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

FOTO Nogometaši Koprivnice upisali još jedan poraz i potvrdili zadnje mjesto na ljestvici

Na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš večeras je odigrana posljednja utakmica četvrtog kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever.

NK Koprivnica je ugostila Varteks i upisala treći poraz u nizu. Gosti su bili bolji rezultatom 0:5.

– Naša momčad je u početku stvorila dvije prilike, ali su Međurečan i Radotović promašili okvir vratiju. Varaždinska momčad povela je iz kaznenog udarca u 18. minuti nakon igranja rukom u kaznenom prostoru, a siguran realizator bio je Šoštarić. Samo dvije minute kasnije veliku pogrešku napravio je Lisjak, a Šoštarić je pobjegao u kontru i pogodio za 0:2.
Brcković je u 22. minuti iz voleja tukao iznad grede. U završnici poluvremena gosti su povisili vodstvo. Prvo su u 41. minuti Ramaj i M. Delić spasili čiste pogotke, da bi u 42. minuti Jakupak u kontranapadu odlično uposlio Horačeka koji je mirno pogodio za visokih 0:3. U drugom poluvremenu Varteks je postigao četvrti pogodak, u 58. minuti Šoštarić je krasno pogodio iz slobodnog udarca, a u 70. minuti Kovačec je bio strijelac za 0:5 – izvijestili su iz koprivničkog kluba.

Zeleni trenutno imaju samo jedan bod na kontu iz prvog kola kada su odigrali neriješeno s igračima ludbreške Podravine te se nalaze na posljednjem mjestu ljestvice.

Dodajmo da su preostale utakmice četvrtog kola odigrane u subotu.

>> [3. HNL SJEVER] Podravac na domaćem terenu u Virju pobijedio Viroviticu, Radnik slavio protiv Rudara

zatvori