Nedjelja, 5. svibnja 2024.

FOTO Helen Doron škola u koprivničkom gradskom parku održala veselu radionicu za najmlađe

U koprivničkom gradskom parku današnjeg prijepodneva bilo je posebno zabavno i edukativno.

Naime, škola za engleski jezik Helen Doron od 10 do 12 sati provela je kratku radionicu engleskoga jezika za mališane. Kako nam je to rekla voditeljica i učiteljica u školi Ana Stanišić Hlevnjak, cilj ove kreativne i interaktivne radionice bio je popularizirati rad škole, ali i potaknuti mališane i njihove roditelje na upis.

– Helen Doron metoda je drugačija od ostalih jer sve radimo kroz pjesmu, ples i normalan razgovor – klinci uče, a da to niti ne primijete. Cijela metoda je drugačija – objasnila je.

Edukacija se provodi u grupama, a u školu se mogu upisati djeca od tri mjeseca starosti pa sve do 19 godina.

– Tečajevi su razrađeni ovisno o dobi i predznanju. Radionice se održavaju jednom tjedno, malcima poduka traje 45 minuta – naglasila je.

Kazala je i kako je bitno da mališani engleski uče od najranijeg uzrasta.

– I najmanja djeca uče, a kad se jednog dana njihov govor počne razvijati bude im lakše, bilo da je riječ o hrvatskom ili engleskom jeziku. Mozak je stimuliran na taj način – poručila je.

Spomenimo da na tečajeve djecu možete prijaviti putem društvenih mreža škole, a postoji i službena web stranica na kojoj je dostupan obrazac za prijavu sa svim potrebnim informacijama i kontaktima. Prijave su moguće i u samoj školi na adresi Opatička 5 u Koprivnici.

Djelić atmosfere s današnje radionice u parku donosimo vam u fotogaleriji u nastavku.

zatvori