Petak, 11. listopada 2024.

FOTO Druženjem članica i članova udruga u Komatnici obilježen kraj ljetnih aktivnosti

Kako bi proslavile još jednu uspješnu ljetnu sezonu, članice i članovi udruga aktivnih na području Peteranca održali su druženje u Komatnici.

– Kroz igru, druženje, smijeh i zabavu članovi udruga proveli su ovu subotu u prirodi u Komatnici i tako zaključili ljetnu sezonu svojih aktivnosti. Iz svake od udruga koje su se odazvale događanju na ušću Glibokog u Dravu, članovi su se okušali u odbojci na pijesku, gađanju lukom i strijelom, visećoj kuglani, beli i povlačenju užeta. Ovo druženje označilo je kraj ljetnih aktivnosti, ali je i svojevrsna najava nastavka raznolikog programa udruga u jesenskom i zimskom periodu – poručuju iz Općine Peteranec pod čijim je pokroviteljstvom ovo druženje upriličeno.

Dodajmo da su se druženju odazvali DVD Sigetec, DVD Peteranec, Udruga žena Hrvatsko srce Peteranec, Udruga Komatničanci, Udruga žena Peteranec, Udruga žena Sigetec, Udruga Sigečko srce, Udruga umirovljenika Peteranec, ŠRK Ivan Generalić, LU Fazan Peteranec, LU Peteranec i Udruga štovatelja Frana Galovića Galovićev dom.

Dodajmo da je načelnik Ivan Derdić zahvalio svim udrugama i društvima na njihovom angažmanu i aktivnostima kojima održavaju i unaprjeđuju društveni, kulturni i sportski život svih mještana općine Peteranec, a i šire.

Slušaj uživo
zatvori