Subota, 27. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Tehničaru dolazi Garić, Molvarci gostuju u Pitomači, susret Borca i Ferdinandovca

Pred nama je odigravanje petog kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Kolo se u subotu u 16:30 otvara s tri susreta. Odličnom Tehničaru koji uvjerljivo predvodi tablicu s 12 osvojenih bodova tako dolazi Garić koji je pak 10. na tablici. Cvetkovčani se zasigurno nadaju novoj pobjedi zbog čega gostima neće biti lako protiv aktualnih prvaka.

Neće biti lako niti Molvarcima koji odlaze na gostovanje u Pitomaču k istoimenom domaćinu. Molvarci su u prošlom kolu na kišnom Krbuljinu izgubili upravo od Tehničara, dok je Pitomača koja je treća na tablici upisala poraz od Ferdinandovca. Motivacije za nova tri boda stoga imaju obje momčadi zbog čega nas u Pitomači očekuje borbeni susret.

U subotu će se susresti i Slatina i Suhopolje. Suhopolje u ovoj sezoni još ne zna što je bod i u prošlom je kolu doživjelo novi težak poraz, a vidjet ćemo može li sada preokrenuti situaciju i izvući barem remi. S druge strane Slatina je šesta momčad tablice i Suhopolje kod kuće dočekuje nakon remija protiv Čazme.

Preostale četiri utakmice igraju se u nedjelju također u 16:30. Svojevrsni derbi u Imbriovcu će odigrati Borac i Ferdinandovac s obzirom na to da su ove ekipe susjedi na tablici – Ferdinandovac je četvrti s devet bodova, a Borac peti sa sedam bodova.

Kloštranska Mladost nakon podjele bodova s legradskim Graničarom sada na svom terenu dočekuje Bilogoru 91. Mladost koja je drugoplasirana nije očekivala spomenuti remi, no tu će “grešku” sada moći ispraviti protiv sedme Bilogore.

Dodajmo da će u ovom kolu snage još odmjeriti Dinamo iz Predavca i Čazma te Voćin i legradski Graničar koji ove sezone također muku muče s osvajanjem bodova.


Raspored igranja petog kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori