Petak, 26. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Derbi Tehničara i Pitomače igra se u Legradu, u Molve dolazi Borac

Ovog vikenda igra se šesto kolo Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Gotovo sve utakmice kola igraju se u subotu u 16 sati, a Garić će u Garešnici snage tako odmjeriti s legradskim Graničarom. U prošlom je kolu Garić poražen od prvoplasiranog Tehničara, dok je pretposljednji Graničar koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva “ubrao” tek jedan bod izgubio od Voćina.

Kloštranska Mladost će pak put Čazme gdje ju dočekuje istoimeni domaćin. Kloštrani su trenutno peti i u prošlom su kolu upisali poraz od četvrte Bilogore, dok se Čazma nalazi na 12. mjestu i dosad je također upisala tek jedan bod.

Ferdinandovac će pak biti mjesto susreta istoimenog domaćina i Slatine. Slatina se trenutno nalazi na trećem mjestu, a Ferdinandovac je šesti. Spomenimo i da je Slatina u prošlom kolu osigurala laku pobjedu protiv posljednjeg Suhopolja, dok je Ferdinandovac remizirao s Borcem. Ovo je ujedno i jedina utakmica kola koja će se igrati u nedjelju u 16 sati.

Molvarcima na Krbuljin dolazi Borac. Nakon što su Molvarci izgubili od Pitomače, a Borac je, kao što smo već spomenuli, podijelio bodove s Ferdinandovcem, motiva za nova tri boda neće nedostajati kod obje momčadi.

Šećer na kraju je derbi prvog Tehničara i druge Pitomače koji se neće igrati Cvetkovcu, već u Legradu radi očuvanja terena za utakmicu šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa koju Tehničar 12. listopada igra s Hajdukom iz Splita. Dobro je poznato i da je Tehničar prošle sezone naslov prvaka osvojio upravo protiv Pitomače, i to također na domaćem terenu.

>> FOTO/VIDEO [4. NL BJ-KC-VT] Tehničar u velikom derbiju svladao Pitomaču i postao prvak lige

Spomenimo da će se u ovom kolu susresti još i Bilogora 91 i Voćin te posljednje Suhopolje i Dinamo iz Predavca.


Raspored igranja šestog kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori