Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

[2. ŽNL] Kolo otvaraju Sokol i Prugovac, Rudar odlazi u Ždalu, Omladinac u gostima kod Čvrsteca

Iznimno zanimljivo kolo Druge županijske nogometne lige igra se ovog vikenda diljem Podravine i Prigorja.

Ovotjedno četvrto kolo započinje u subotu utakmicom između Sokolovca i Prugovca.
Sokolovac u utakmicu ulazi na krilima prošlotjedne pobjede 2:1 nad Goškom. Unatoč pozitivnoj atmosferi domaćinima neće biti nimalo lako jer im u goste dolazi trenutno prva momčad na prvenstvenoj ljestvici sa savršenim omjerom.

Kolo se nastavlja u nedjelju kada u 15 sati u Mokricama Miholečkim Hrvatski bojovnik dočekuje Graničar iz Novog Virja. Riječ je o derbiju začelja u kojem se sastaju jedine dvije momčadi koje na svojem kontu još uvijek nemaju ni bod.

Preostalih pet utakmica igra se u nedjelju s početkom u 16 sati.

Trenutno drugoplasirani Rudar na krilima velike prošlotjedne pobjede nad ljutim općinskim rivalom Mladosti iz Koprivničkih Bregi ovoga tjedna odlazi na noge Prekodravcu. Utakmica je to u koju gosti ulaze kao izraziti favoriti.

Mladost iz Koprivničkih Bregi iznimno je loše ušla u sezonu što potvrđuje i visoki prošlotjedni poraz od čak 4:1 u Glogovcu. Mladost je do sada uzela tek dva boda, a prvi puni plijen ovog će vikenda žuto-bijeli tražiti na domaćem terenu protiv Goška.

Omladinac je prošlog tjedna pokazao kako je nepravedno proglašen autsajderom pobijedivši 3:1 do tada zastrašujućeg i nepobjedivog Podravca. Omladinac se pobjedom svrstao kao jedan od glavnih konkurenata za sam vrh prvenstvene ljestvice. Dobar prošlotjedni rezultat igrači Omladinca ove će nedjelje pokušati potvrditi u gostima protiv momčadi Čvrsteca.

U Torčecu će Podravec na domaćem terenu dočekati Viktoriju koja se trenutno nalazi na trećem mjestu na prvenstvenoj ljestvici. Obje momčadi pokazale su iznimno dobru igru u dosadašnjem djelu prvenstva te bi ovo trebala biti iznimno atraktivna utakmica.

Posljednja, ali ne i manje važna utakmica igra se u Mičetincu gdje će istoimeni domaćin snagu odmjeriti s Gornjom Rijekom.


Raspored četvrtog kola Druge županijske nogometne lige:

10.09.2022 16:00 Sokolovac NK Sokol – NK Prugovac
11.09.2022 15:00 Mokrice Miholečke NK Hrvatski bojovnik – NK Graničar (NV)
11.09.2022 16:00 Mičetinac NK Mičetinac – NK Gornja Rijeka
11.09.2022 16:00 Koprivnički Bregi NK Mladost Bregi – NK Gošk
11.09.2022 16:00 Ždala NK Prekodravac – NK Rudar (G)
11.09.2022 16:00 Torčec NK Podravec – NK Viktorija
11.09.2022 16:00 Sveti Petar Čvrstec NK Čvrstec – NK Omladinac

zatvori