Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Volonteri Crvenog križa za Socijalnu samoposlugu prikupili 302 kilograma hrane

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica tijekom proteklih dana su prikupili 302 kilograma hrane i 10 higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu.

Kako govore u društvu, volonteri su u trgovačkim centrima proveli dvije uspješne akcije prikupljanja donacija – prva je održana u subotu kada su u četiri sata prikupili 215 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i tri higijenska proizvoda. Dva dana kasnije također su u četiri sata akcije prikupili 87 kilograma prehrambenih namirnica i sedam komada higijene. Te će proizvode dobiti građani i obitelji u potrebi, koji su na to stekli pravo temeljem Socijalnog programa Grada Koprivnice.

– Hvala svima koji su pomogli! Ujedno pozivamo sve koji naknadno žele donirati hranu ili higijenu da se jave u koprivnički Crveni križ u Ulici braće Radić 7 u vremenu od sedam do 15 sati ili nas nazovu na 642-193. Pomoći možete i novčano, uplatom na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465 – naglašavaju.

Među volonterima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica koji sudjeluju u prikupljanjima donacija za Socijalnu samoposlugu te pakiranju i podjeli paketa potrebitima su umirovljenici uključeni u projekt “Volonter penzioner”.

Izvor: GDCK Koprivnica
Izvor: GDCK Koprivnica
Izvor: GDCK Koprivnica
zatvori