Petak, 3. svibnja 2024.

U Općini Koprivnički Bregi potpisani Ugovori o sufinanciranju izgradnje novog stambenog objekta s mladim obiteljima

U Općini Koprivnički Bregi u četvrtak, 25. kolovoza potpisani su Ugovori o sufinanciranju izgradnje novog stambenog objekta (obiteljska kuća) i sufinanciranju dogradnje obiteljske kuće.

Ugovori su potpisani s članovima mladih obitelji s područja Općine Koprivnički Bregi, a temeljem Programa mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području Općine Koprivnički Bregi.

Temeljem predmetnog Programa, Općina je ovim putem do sada pomogla u sufinanciranju tri mlade obitelji na području Općine. Općina se obvezuje sufinancirati izgradnju novog stambenog objekta, odnosno dogradnju postojećeg u iznosu od 30.000 kuna pojedinoj obitelji te je do sada utrošeno 90.000 kuna za istu namjenu.

Sukladno Proračunu za 2022. godinu ovim se putem obavještavaju mlade obitelji s područja Općine Koprivnički Bregi da su po ovom Programu mjera planirana sredstva u iznosu 210.000 kuna te da pravovremeno podnesu svoje prijave kako bi ostvarile pomoć.

Više o Programu mjera dostupno je na poveznici: Javni poziv, Program i obrasci za rješavanje stambenog pitanja mladih obitelji – Koprivnički Bregi.

zatvori