Petak, 3. svibnja 2024.

PRETKOLO KUPA Tehničar i križevački Radnik prolazak u nastavak natjecanja traže na domaćim terenima

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca i Radnika iz Križevaca sutra igraju utakmice pretkola Hrvatskog nogometnog kupa.

Tehničar će tako na Starom bregu u Cvetkovcu ugostiti Mladost iz Petrinje, a utakmica počinje u 16:30. Svoje viđenje i razmišljanje uoči ove povijesne utakmice za Tehničar dao je Kruno Lovrek, pomoćni trener seniorske momčadi Tehničara i voditelj Škole nogometa Tehničara, izvijestili su iz kluba.

– Kao pomoćni trener mogu reći da smo utakmici pristupili maksimalno ozbiljno i studiozno, protivnika smo analizirali i vjerujem da uz sve naše taktičke zamisli i trenutni kadar igrača imamo puno s punim pravom nadati se prolasku u šesnaestinu finala Hrvatskog nogometnog kupa gdje ćemo sigurno ugostiti jednog od hrvatskih nogometnih velikana. Odradili smo odlične pripreme, u novu prvenstvenu sezonu ušli smo s visokom domaćom pobjedom protiv Čazme i imamo sve preduvjete za dobar rezultat u srijedu – rekao je Lovrek.

Križevački Radnik put u nastavak prvenstva će tražiti protiv Dubrava Tim Kabela. Susret također počinje u 16:30, a igra se na Gradskom stadionu Križevci.

Spomenimo da pobjednici nastavljaju natjecanje u šesnaestini finala koje se igra 19. listopada i u kojemu se u natjecanje uključuje 16 klubova po koeficijentu uspješnosti.

zatvori