Petak, 3. svibnja 2024.

Mario Tomiša je novi član Nadzornog odbora Rukometnog kluba Podravka Vegeta

Mario Tomiša, prorektor Sveučilišnog centra Koprivnica na Sveučilištu Sjever, novi je član Nadzornog odbora Rukometnog kluba Podravka Vegeta.

Na tom će mjestu na mandat od četiri godine zamijeniti Natašu Tetec s obzirom na to da je ona 28. travnja ove godine podnijela ostavku na tu poziciju.

Podsjetimo, predsjednik Nadzornog odbora je Ivan Pal, potpredsjednik Krunoslav Bešvir, a preostali članovi su Dario Bodulica, Dario Šumiga, Zdravko Punčikar i Mario Biljan.

Kako piše na klupskim stranicama, odluka o imenovanju novog člana Nadzornog odbora donesena je jučer na Glavnoj skupštini RK Podravka Vegete kojoj je prisustvovalo osam dioničara koji raspolažu s 98 posto udjela u temeljnom kapitalu. Najvećeg dioničara odnosno Grad Koprivnicu predstavljao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Hvala svima koji svakog dana uz puno energije i entuzijazma doprinose radu kluba. Mogu reći da mi je drago da vidim da se unazad nekoliko tjedana atmosfera jako promijenila i da mislim da definitivno za RK Podravku dolazi lijepo vrijeme i sunčani dani. Hvala svima i sretno! – rekao je Jakšić.

Dodajmo i da je na Glavnoj skupštini donesena odluka o davanju razrješnice Upravi i Nadzornom odboru za 2021. godinu, odluka o rasporedu i uporabi dobiti ostvarene poslovanjem u 2021. godini te odluka o imenovanju revizora društva za 2022. godinu.

Izvor: RK Podravka Vegeta
zatvori