Srijeda, 8. svibnja 2024.

Krade se diljem županije – nestale kosilice, gorivo, gotovina, miješalica za beton, bicikl, električni romobili…

Policijska uprava koprivničko-križevačka tijekom proteklih nekoliko dana na području Podravine i Prigorja zabilježila je šest krađa.

Kako govore u policiji, 22. ili 23. kolovoza u Subotici Podravskoj nepoznati počinitelj je provalio u alatnicu i ukrao više komada samohodnih kosilica, motornih trimera i motornih pila, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna.

U Molvama je pak 22. kolovoza netko iz rezervoara traktora i radnog stroja ukrao više desetaka litara dizel goriva. Između 13. i 19. kolovoza u istom je mjestu lopov za kojim se traga iz kuće ukrao nekoliko tisuća kuna, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Uz to, između 16. i 23. kolovoza u Križevcima nepoznati počinitelj je s gradilišta ukrao miješalicu za beton, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna.

U Virju je pak 21. kolovoza nepoznati lopov ukrao bicikl Scott plavozelene boje, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna.

Krađa se dogodila i u Koprivnici, između 21. i 23. kolovoza u Ulici braće Radića netko je iz dvorišta kuće ukrao dva električna romobila, oštetivši vlasnicu za više tisuća kuna. Policijski službenici i u ovom slučaju provode kriminalističko istraživanje.

zatvori