Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Vjeverica na Vinici spremna, primit će 67 djece

Izgradnjom nove osnovne škole na Podolicama stvorili su se uvjeti za proširenje i uređenje postojećeg vrtićkog objekta Vjeverica u bivšoj Područnoj školi Vinica, a koja je djelovala u sklopu Osnovne škole Đuro Ester.

– Obećali smo da će Grad Koprivnica u narednom periodu riješiti problem vrtićkih kapaciteta. Ovo je jedan od važnijih koraka pri čemu nekadašnja Područna škola Vinica u potpunosti postaje vrtićki objekt. Dvije nove vrtićke grupe bit će smještene u novouređenim prostorima koji zaista izgledaju sjajno. Zahvaljujem ravnateljici Dječjeg vrtića Tratinčica Sandri Oreški i ekipi iz Gradske uprave koja je doprinijela tome da završimo priču na vrijeme, a svim našim klincezama i klincima želim ugodan boravak u vrtićkom objektu na Vinici – rekao je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

Ravnateljica Sandra Oreški kazala je da u suradnji s Gradskom upravom konstantno rade na raznim strategijama kojima nastoje poboljšati uvjete i kvalitetu rada s djecom.

– Ovaj vrtić upravo je dokaz da radimo dobar posao. U novoj pedagoškoj godini vrtić će pohađati ukupno 67 djece u četiri skupine. Riječ je o jednom ozbiljnom objektu koji se nalazi na lijepom mjestu okružen prirodom s mogućnošću provođenja raznih aktivnosti na otvorenom – kazala je Oreški.

zatvori