Nedjelja, 13. listopada 2024.

FOTO Uz natjecanje u pripremanju kotlovine i finale Vuličnog prvenstva Molvarci proslavili Dan mještana

Prigodnim aktivnostima u Molvama je u petak obilježen Dan mještana.

Kako su izvijestili iz Općine Molve, u sklopu obilježavanja održano je natjecanje u pripremanju kotlovine, a na natjecanju je sudjelovalo 15 prijavljenih ekipa – LD Fazan Molve, Udruga vinogradara i voćara Molve, Udruga obrtnika Molve, UHDDR Molve, UHBIDR Repaš, DVD Gornja Šuma, DVD Molve, DVD Molve Grede, Repaški vatrogasci, NK Mladost Molve, ŠRK Bistra Repaš, ŠRK Amur Molve Grede, ŠRK Šaran Molve, Muškat žuti i Mješanci.

Prvo mjesto osvojila je ekipa iz DVD-a Molve, dok je drugu nagradu preuzela ekipa iz ŠRK-a Amur Molve Grede. Treće mjesto osvojila je ekipa Muškat žuti, a preostale ekipe preuzele su zahvale za sudjelovanje na natjecanju, nakon čega je uslijedilo druženje uz glazbu i podjelu vola za sve mještane.

U sklopu Dana općine Molve i Dana mještana odigrana je i završnica 26. Vuličnog malonogometnog prvenstva Općine Molve, a titulu prvaka i pobjednički pehar ove godine je preuzela ekipa iz Vuličke koja je u finalu pobijedila ekipu Repaša rezultatom 3:0.

– Općinski načelnik Zdravko Ivančan pobjedničkoj ekipi je uručio pehar za prvo mjesto, a preuzeo ga je Dominik Jagar. Najbolji mladi igrač prvenstva je Patrik Cahunek, najbolji golman Karlo Kokša, a najbolji strijelac Stefan Kiš kojima su uručene statue kao nagrade. Pravi sportski duh ove godine na terenu su pokazale i ostale ekipe – Đurđevačka, Molve Grede, Gornja Šuma i Ledine i Marijanska – zaključili su u Općini.

Slušaj uživo
zatvori