Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

FOTO U jučerašnjoj teškoj prometnoj nesreći sudjelovala dvojica 53-godišnjaka, jedan napuhao 1,43 promila

Policija je objavila detalje jučerašnje prometne nesreće koja se dogodila na cesti između Virja i Molvi.

Nesreća se dogodila oko 19:40 na državnoj cesti broj 210, a sudarila su se dva osobna automobila – jedan je vozio 53-godišnji vozač Volva koprivničkih registarskih oznaka koji nije alkotestiran zbog zadobivenih ozljeda, dok je u drugom automobilu bio drugi 53-godišnji vozač s 1,43 promila alkohola u krvi.

Vozač Volva se uslijed nepropisnog kretanja sudario s osobnim automobilom Škoda koprivničkih registarskih oznaka kojim se iz suprotnog smjera također nepropisno kretao 53-godišnji vozač. Nakon sudara osobni automobil Škoda je sletio van kolnika.

U prometnoj nesreći oba vozača su zadobila ozljede te im je u Općoj bolnici dr. Tomislav Bardek Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.

Kvalifikacija njihovih ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje.

Dodajmo da je zbog očevida od 19:54 do 22:25 sati dionica državne ceste broj 210 Virje – Molve bila zatvorena za sva vozila te se promet vršio obilaznim pravcima, mjestom Virje Ulicom Paromlinskom u smjeru Ulice Ljudevita Gaja te u smjeru CPS-a i povratak u smjeru mjesta Molve i obrnuto.

zatvori