Petak, 3. svibnja 2024.

Školi nogometa Grada Koprivnice pristupili Starigrad i Omladinac

Školi nogometa Grada Koprivnice jučerašnjim su potpisom ugovora na Bazenima Cerine pristupili Nogometni klub Starigrad i Nogometni klub Omladinac iz Herešina.

Školi nogometa priključit će se oko 100 novih članova mlađih uzrasta čime će se broj djece koja treniraju nogomet povećati s dosadašnjih 130 na 230.

Ugovor su potpisali Krešimir Belčić ispred Starigrada, Dražen Jedvaj ispred Omladinca i Saša Grubačević ispred Škole nogometa Grada Koprivnica.

Kako je istakao predsjednik Škole nogometa Grada Koprivnice Grubačević, u suradnji s Gradom i tvrtkom Komunalac cijelo se vrijeme radilo na poboljšanju infrastrukture svih terena radi treninga i igranja utakmica.

– Postavljeni su reflektori u Močilama, a u završnoj je fazi i izgradnja novih klupskih prostorija. Isto tako, postavljeni su reflektori na igralištu kod Bazena Cerine te je nabavljena oprema za kvalitetno treniranje i odigravanje utakmica – kazao je Grubačević.

Veliko zadovoljstvo potpisanim ugovorom iskazao je i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Ovo pokazuje da Koprivnica nije slučajno nazvana gradom sporta. Imati nogometnog prvoligaša, trećeligaša i mnogobrojne amaterske klubove u županijskim ligama, mislim da nema niti jedan grad osim Zagreba, Rijeke, Splita ili Osijeka. To pokazuje koliko volimo sport, koliko volimo nogomet i koliko imamo sjajne ljude koji rade odličan posao. Zbog toga mi je drago da Grad uspijeva pratiti ulaganja koja su potrebna za daljnji razvoj mladih kategorija – zaključio je Jakšić.

Spomenimo da su potpisivanju ugovora nazočili i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, voditelj Škole nogometa Domagoj Baričić te članovi Uprave Komunalca Dubravka Horvat i Goran Međurečan.

zatvori