Subota, 4. svibnja 2024.

Redove Slaven Belupa pojačao bivši igrač Osijeka: Vjerujem da ove sezone možemo napraviti dobar rezultat

Redove NK Slaven Belupa pojačao je Alves Pereira Oliveira Talys, bivši igrač NK Osijeka.

Lijevi bek rođen 1999. godine u brazilskoj Itabuni potpisao je dvogodišnji ugovor. Dobro je znan nogometnoj javnosti koja ga je mogla upoznati kroz 48 utakmica za Osijek u najvišem rangu hrvatskog nogometa. Osim za momčad s istoka Hrvatske, igrao je i za mađarski Honved i ciparski Pafos.

– Sretan sam što sam stigao u Koprivnicu i Slaven Belupo. Znam što ovaj klub znači u Hrvatskoj i koliko je organiziran. Jedva čekam zaigrati i opravdati povjerenje koje su mi pružili u klubu. Znam jezik, poznam ligu i igrače pa mi neće trebati previše vremena za prilagodbu. U svlačionici imamo nekoliko iskusnih i dokazanih igrača i dosta mladih za koje vjerujem da će ‘gristi’ kako bi dokazali da su spremni za najveće izazove. Ako tako bude na svakoj utakmici, vjerujem da možemo napraviti dobar rezultat ove sezone – rekao je Talys za službene klupske stranice.

Dodajmo da će trener Zoran Zekić Talysa imati na raspolaganju već od utakmice s Dinamom koja će se igrati naredne subote s početkom u 21 sat na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš.

zatvori