Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

POZNATI DETALJI U jučerašnjoj nesreći život izgubio 46-godišnjak, teško ozlijeđena vozačica drugog automobila

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je o detaljima jučerašnje prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

>> SLIJEDI OČEVID U teškoj prometnoj nesreći život izgubila jedna osoba

Nesreća se dogodila oko 21:50 na cesti Budančevica – Kalinovac gdje je 46-godišnji vozač vozio osobni automobil Renault koprivničkih registarskih oznaka u smjeru Kalinovca.

– Uslijed nepropisnog kretanja vozač je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Golf koprivničkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 37-godišnja vozačica. Nakon sudara vozač je vozilom sletio van kolnika i smrtno stradao, dok je vozačica zadobila teške tjelesne ozljede – piše policija u prioćenju i dodaje da je tijelo muškarca prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice dr. Tomislav Bardek Koprivnica radi obavljanja obdukcije.

Dodajmo da se za vrijeme obavljanja očevida promet odvijao jednom prometnom trakom uz fizičku regulaciju policijskih službenika, a očevidom je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici uz stručnu pomoć policijskih službenika.

Policijski službenici će dostaviti izvješće o događaju nadležnom državnom odvjetništvu.

zatvori