Petak, 3. svibnja 2024.

[POKLANJAMO] Hit teatar s predstavom ‘Udavače’ dolazi na Šodericu, znamo tko će uživati u kazalištu na otvorenom

Predstava Udavače na rasporedu je 14. srpnja u 20:30 u sklopu 8. kazališnog festivala Ljeto na Šoderici koji organiziraju Kerekesh Teatear i Udruga Mladih Koprivnica. Riječ je o posljednjoj predstavi u sklopu ove manifestacije.

Portal Drava.info vodi vas na predstavu, a po dvije ulaznice dobile su Đurđica Pivar i Marina Senjan. Upute o preuzimanju ulaznica poslali smo vam u inboks.

U slučaju kiše, predstava se igra u Društvenom domu u Legradu!

Ulaznice za predstave su u prodaji po cijeni od 50 kuna, a putem sustava Entrio po cijeni od 60 kuna. Cijena ulaznice za predstavu KUD-a Gruntovec iznosi 30 kuna.
Prodaja ulaznica: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica, online prodaja putem sustava ENTRIO i od 19 sati na ulazu prije predstave


Predstava Udavače britkim i zaigranim humorom svjetla reflektora baca na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi, kao i višeslojne razloge koje pojedince dovode do onog ‘sudbonosnog da’ Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima i pravilima, vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u poznim godinama koja se na vječnu ljubav zaklinje u blještavom Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a, čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja utjelovljuje izvrstan trio – Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički –donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti. Jer humor je uvijeku trendu.

TEKST: Matko Elezović
REŽIJA: Mario Kovač
KOSTIMI: Elvira Ulip
GLUME: Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar, Erna Rudnički

zatvori