Petak, 3. svibnja 2024.

OKRŠAJ DINAMA I SLAVENA Stadion i prilazni pravci pod video nadzorom, Miškinina zatvorena za promet

Snage će večeras od 21 sat u Koprivnici na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš odmjeriti Dinamo i Slaven Belupo u sklopu drugog kola SuperSport HNL-a.

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je da će radi provođenja mjera osiguranja od 19 do 24 sata privremeno biti zatvoren promet za sva vozila Ulicom Mihovila Pavleka Miškine i to od raskrižja s Marofskom ulicom do raskrižja s Ulicom Frana Galovića, dok će parkiranje u istoj djelomično biti onemogućeno od 15 do 24 sata.

– Mole se vozači za razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa u zoni stadiona. S obzirom na pojačan interes posjetitelja za ovo javno okupljanje, molimo posjetitelje da se na dan utakmice pravovremeno upute prema stadionu. Ulazi u stadion bit će otvoreni od 19 sati stoga pozivamo posjetitelje da dođu ranije kako bi nakon obavljenih pregleda i provjera ulaznica mogli prije početka javnog okupljanja ući na stadion – objašnjavaju u policiji.

Napominju da će se, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice, stadion i prilazni pravci snimati.

zatvori