Četvrtak, 25. travnja 2024.

Koprivničko-križevački HNS ima novog-starog predsjednika, poznato je i tko su potpredsjednici i tajnik

Goran Pakasin je novi-stari predsjednik Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke županije, potpredsjednici su Danimir Kolman i Mladen Sitek, a tajnik Miroslav Đurašin.

Izvijestila je to glasnogovornica koprivničko-križevačkog HNS-a Andreja Horvat Friščić nakon održane redovite izborne skupštine. Kako je to na sjednici pak kazao Pakasin, turbulentna vremena pogodila su stranku, no uspjeli su ih preživjeti.

– Gradimo stranku na temeljima modernog liberalizma i svatko tko nam u tome poslu želi pomoći dobrodošao je – u stranku ulaze nova lica, s novim idejama i uvjeren sam da su pred nama dobri dani – naglasio je.

Izvor: ŽO HNS-a KKŽ

Dodao je kako će u jednom dijelu manje aktivnih podružnica biti postavljeni povjerenici čija će osnovna zadaća biti oformljavanje i jačanje podružnica što će u konačnici značiti i snažniji razvoj koprivničko-križevačkog ogranka.

Svoju podršku stranačkim kolegama uputio je i Stjepan Čuraj, predsjednik HNS-a te HNS-ovci iz Sjeverozapadnog regionalnog saveza HNS-a Nenad Hranilović, Marijan Škvarić i Robert Šplajt.

– Čestitam novom predsjedniku i svima izabranima. Veseli me što smo zajedničkim trudom i radom tu na sjeveru, u Koprivničko-križevačkoj županiji uspjeli očuvati zdravu jezgru stranke što je potvrđeno i na prošlogodišnjim lokalnim izborima – zaključio je Čuraj.

zatvori