Petak, 26. travnja 2024.

Koprivnički HNS ima novog predsjednika

Milen Marinović novi je predsjednik Podružnice HNS-a Koprivnica, potvrdili su to delegati na redovnoj izbornoj skupštini.

Kako je poručila glasnogovornica HNS-a Koprivničko-križevačke županije Andreja Horvat Friščić, Marinović je rodom iz Koprivnice. Magistrirao je menadžment, a karijeru dugi niz godina gradi u bankarstvu.

– Zahvaljujem svojim stranačkim kolegicama i kolegama na ukazanom povjerenju. Mlad sam, s puno entuzijazma ulazim u ovu utakmicu, a ideje ćemo brusiti zajedničkim snagama kako bismo svojim sugrađanima ponudili alternativu na sljedećim izborima – rekao je Marinović.

Nastavio je kako vjeruje da svojom energijom te znanjem i trudom može pomoći u jačanju podružnice.

– Već nam je pristupilo nešto novih članova, a to je samo početak priče koju ćemo zajedno graditi – poručio je novoizabrani predsjednik i dodao kako će s jeseni oformiti interesne odbore mladih i žena koji će biti zaduženi za osmišljavanje novih programa namijenjenih toj populaciji.

Dodajmo kako će ulogu čuvara stabilnosti i programskih odrednica obnašati stari potpredsjednici Andreja Horvat Friščić te Memet Ristemi.

zatvori