Petak, 26. travnja 2024.

Koprivnica ima novog trenera: Ponudu sam prihvatio sa zadovoljstvom i veselim se novom izazovu

Goran Volf novi je trener Nogometnog kluba Koprivnica.

Priopćili su to iz koprivničkog kluba i dodali kako je Volf bivši igrač i kapetan, a u igračkoj je karijeri, osim Koprivnice, nosio i dresove Varteksa, Slavena Belupa, Mladosti Molve, Panonije Peteranec i Fugaplasta iz Gole. Trenerskim poslom počeo se baviti u Panoniji, a nastavio je u Školi nogometa Slaven Belupa gdje je šest godina vodio mlađe uzraste.

– Koprivnica je nakon Slavena Belupa drugi klub naše županije, i kad je stigao poziv, nije bilo previše mjesta za razmišljanje. Ponudu sam prihvatio sa zadovoljstvom i veselim se novom izazovu. Suradnja sa Slavenom je odlična, smatram da takva treba i ostati, a mi imamo jako dobar kostur momčadi i vjerujem da možemo konkurirati za vrh Treće nogometne lige Sjever – rekao je Volf za klupske stranice.

U klubu su naglasili i kako je dosadašnji trener Marijo Dodik obavio sjajan posao u proljetnoj polusezoni.

– Mariju zahvaljujemo za sve što je dao našem klubu te mu želimo puno sreće u nastavku trenerske karijere – zaključili su.

Spomenimo da će Koprivnica s pripremama za novu sezonu započeti sljedećeg tjedna, a klub će uskoro objaviti i novosti iz igračkog kadra.

zatvori