Nedjelja, 28. travnja 2024.

IZBOR POTROŠAČA Vegeta proglašena europskim brojem jedan u kategoriji dehidriranih dodataka jelima

Podravkina Vegeta proglašena je najboljim univerzalnim dodatkom jelima u Europi, što je potvrdila prestižna istraživačka agencija Nielsen, a temeljem redovnih izvještaja panela prodaje.

– Nielsenovo istraživanje provedeno je prema prikupljenim podacima prodaje u razdoblju od listopada 2020. do rujna 2021. godine za ukupno 31 zemlju Europe koji su pokazali kako se Vegeta nalazi na prvom mjestu po količinskoj prodaji u kategoriji dehidriranih dodataka jelima. Također, istaknuto je kako su pod brendom Vegeta praćene kategorije univerzalnog dodatka jelima Vegeta Original i Vegeta Natur, dehidrirani specijalni dodaci jelima Vegeta Natur te monozačini – objašnjavaju u Podravki.

Napominju da je Vegeta tako postala broj jedan univerzalni dodatak jelima u Europi što je najnovija u nizu brojnih potvrda kontinuirane kvalitete koja je tijekom više od šest desetljeća postala prepoznatljiva na čak šest kontinenata.

– Kroz svoju bogatu povijest, koja počinje 1959., Vegeta je začinila brojna jela, inspirirala milijune potrošača i osvojila srca diljem Europe i svijeta – trenutno se može naći u više od 50 zemalja. Tajna uspjeha Vegete nije samo u vrhunskom okusu koji svakodnevno obogaćuje jela diljem svijeta, suvremenom marketinškom pristupu te stalnoj modernizaciji i osluškivanju najnovijih trendova. Najvažniji faktor uspjeha Vegete zadovoljstvo je njenih potrošača – onih za koje je Vegeta poseban gost za stolom – zaključuju u Podravki.

zatvori