Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Robin Family Day ovog vikenda u Koprivnici!

Treći Robin Family Day održat će se u nedjelju 10. srpnja u gradskom parku u Koprivnici od 16 do 21 sat, a za Koprivničanke i Koprivničance priprema se prava zabava.

Mališani će moći skakati na napuhancima, pokazivati svoje umjetničke vještine na likovnoj akademiji, igrati renesansne igre, slikati se s Lino maskotom ili u foto kabini. Također, održat će se i obiteljska Robin olimpijada gdje će se roditelji, ili drugi stariji članovi obitelji, i djeca moći natjecati u raznim igrama te osvojiti poklon pakete. Veseloj atmosferi pridružit će se i mađioničar pa će posjetitelji moći uživati u školi trikova, a na kraju dana prisutne će zabavljati glazbeni duo KIDS FROM THE SKY.

Kako bi se nagradilo povjerenje Robin kupaca s područja Koprivnice te kako bi svi posjetitelji mogli bezbrižno provoditi vrijeme sa svojim prijateljima i obitelji, svi navedeni zabavni sadržaji su besplatni!

Glavni sponzori ovogodišnjeg Robin Family Day-a su Podravka i Robin trgovine. Također, zahvaljujemo generalnom pokrovitelju, Gradu Koprivnici i svim prijateljima ovogodišnjeg Robin Family Day-a – Jamnici, Pom-Bär-u, Palomi i Panu!

U videu i fotogaleriji pogledajte kako nam je bilo prošle godine, a i ove vas očekujemo u velikom broju!

zatvori