Nedjelja, 28. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Podravsko-prigorski vatrogasci otišli u borbu s vatrenom stihijom na šibenskom području

Prema zapovjedi Slavka Tucakovića, glavnog vatrogasnog zapovjednika Republike Hrvatske, danas ujutro na izvanrednu dislokaciju u Šibensko-kninsku županiju otišli su profesionalni i dobrovoljni vatrogasci Koprivničko-križevačke županije kako bi pomogli u gašenju velikog požara koji je jučer buknuo u vodičkom zaleđu.

– Na dislokaciju je upućeno 25 vatrogasaca pod vodstvom Zvonimira Habijana, zapovjednika Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije, a iz Koprivnice su otišla četiri profesionalna vatrogasca iz Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica s dva vozila. Ukupno je devet vozila upućeno na dislokaciju. Vatrogasci iz Požarnog područja Koprivnica krenuli su iz koprivničke vatrogasne postrojbe i na putu su prema Križevcima gdje će im se pridružiti vatrogasci s đurđevačkog i križevačkog područja – istaknula je Sonja Markić, izvjestiteljica Vatrogasne zajednice grada Koprivnice.

Spomenimo da je prilikom odlaska vatrogasce u ime gradonačelnika Mišela Jakšića pozdravio Dario Jembrek, pročelnik Službe ureda gradonačelnika.

 

Odlazak na izvanrednu dislokaciju na šibensko područje – JVP Koprivnica i VZŽ Koprivničko-križevačke

Objavljuje VZG Koprivnica u Srijeda, 13. srpnja 2022.

 

zatvori