Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Ronioci Šoderice sjajni na natjecanju na domaćem terenu

Članovi Ronilačkog kluba Koprivnica nastavili su s uspješnim rezultatima u 19. državnom pojedinačnom i klupskom prvenstvu Hrvatske u daljinskom plivanju perajama koje se prošli vikend održalo na Šoderici.

Kako su poručili iz kluba, ukupno je nastupilo 85 natjecatelja iz sedam klubova.

– Ronilački klub Šoderica sudjelovao je sa svojih 18 članova, a to su Luka Nikola Radolić, Lea Mesarek, Magdalena Nemec, Petar Treščec, Petar Koluder, Dora Bradić, Isabella Victoria Švegović, Tin Treščec, Viktor Lovreković, Leo Bradić, Mihael Šestak, Ilona Sataić, Antonija Patrčević Lončarić, Matej Lukačin, Rea Vuk, Sven Blažek, Aleks Švaco Dijanošić te Bartol Patrčević Lončarić – objasnili su.

U utrci na 5.000 metara PP, Tin Trešćec bio je drugi u kategoriji mlađih juniora, dok je u kategoriji juniora isti plasman ostvario Leo Bradić. U kategoriji štafete 4X500 metara mix, mlađi kadeti osvojili su drugo mjesto, dok su kadeti Šoderice zauzeli prvo mjesto.

– Na 1.000 metara BF, Lea Mesarek osvojila je drugo mjesto, a Matej Lukčin treće mjesto. Mlađi kadet Luka Nikola Radolić bio je drugi, kadetkinja Isabella Victoria Švegović zauzela je treće mjesto, Tin Treščec drugo mjesto, a Petar Koluder treće mjesto. Viktor Lovreković je u kategoriji mlađih juniora osvojio treće mjesto, kao i Leo Bradić u kategoriji juniora, dok je veteranka Antonija Patrčević Lončarić zauzela prvo mjesto. Štafeta 4X1.000 metara mix PP mlađi kadeti, kadeti i veterani osvojili su prvo mjesto – poručili su.

Na 1.000 metara PP, Matej Lukčin bio je treći, Isabella Victoria Švegović bila je druga, Tin Treščec prvi, dok je Petar Koluder bio drugi u kategoriji kadeta. Ilona Sataić našla se na trećem mjestu, Leo Bradić na drugom mjestu, Mihael Šestak na trećem mjestu, a Antonija Patrčević Lončarić na prvom mjestu.

U kategoriji štafete 4X1.000 metara mix BF mlađi kadeti, kadeti i veterani zauzeli su sjajno prvo mjesto.

– Na 3.000 metara u kategoriji djece Lea Mesarek zauzela je drugo mjesto, dok je Matej Lukčin zauzeo treće mjesto. Luka Nikola Radolić bio je drugi, Petar Treščec treći, Isabella Victoria Švegović druga kao i Tin Treščec, a svaki je nastupio u svojoj kategoriji. Mlađa juniorka Ilona Sataić zauzela je treće mjesto, junior Leo Bradić bio je također treći, senior Mihael Šestak šesti, dok je veteranka Antonija Patrčević Lončarić ponovo zauzela prvo mjesto – rekli su.

Dodajmo da su ovim pojedinačnim plasmanima u klupskom poretku članice Šoderice zauzele treće mjesto, članovi su zauzeli prvo mjesto, dok su ukupno klupski zauzeli drugo mjesto.

zatvori