Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO: ROBIN PAN CUP Seniori Lipe pobjednici turnira, slavili i veterani Omladinca

Završeno je odigravanje Robin Pan Cupa, malonogometnog prvenstva nogometnih klubova županijskih liga.

U susretu veterana snage za četvrto mjesto odmjerili su Starigrad i Tomislav. Davor Šamonik je s tri pogotka odlučio utakmicu u kojoj veterani Starigrada, bez zamjene, nisu mogli parirati ekipi iz Drnja, a susret je završio uvjerljivom pobjedom drnjanskog Tomislava i rezultatom 1:4.

U susretu seniora sastali su se Tomislav i Sokol. Ekipa iz Drnja je povela, ali je Ivan Dološčak postigao tri pogotka i odveo Sokole do trećeg mjesta rezultatom 4:2.

U veteranskom dijelu natjecanja sastali su se jučer i veterani Omladinca i Osvita, a ponovila se repriza lanjskog finala. Omladinac je brzo poveo s 3:0. Dražen Dlaka s dva pogotka smanjuje na 3:2, ali na kraju, kao i prošle godine, pobijedio je Omladinac s 4:2, iako ih je Osvit dobio u grupi. Ujedno se radi i o najžustrijoj utakmici finalne večeri i turnira u kojoj je zarađeno čak pet opomena.

Snage su u seniorskom dijelu odmjerili i Starigrad i Lipa Hlebine. Lipa je svoju dominaciju tijekom čitavog turnira potvrdila i u finalnoj utakmici u kojoj Starigrad nije mogao parirati osvajačima turnira koji su rezultatom 3:8 svladali protivnika.

Najboljim strijelcima turnira proglašeni su Dražen Dlaka i i Josip Horvatinović, najboljim vratarima Vedran Petrović i Luka Štander, dok je titula najboljim igračima pripala Ivanu Raniloviću i Tomislavu Greglu.

Nagrade ekipama i najboljim pojedincima predali su načelnik Općine Koprivnički Ivanec Zoran Vrabelj, predsjednik Nogometnog kluba Bratstvo Danijel Cifer i tajnik Krešimir Petran.

Dodajmo da se turnir igrao na terenu s umjetnom travom Nogometnog kluba Bratstvo u Kunovcu, a pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.


Rezultati Robin Pan Cupa, 16. srpnja:

V NK STARIGRAD – NK TOMISLAV Drnje 1:4
S NK SOKOL Sokolovac – NK TOMISLAV Drnje 4:2
V NK OMLADINAC Herešin – NK OSVIT Đelekovec 4:2
S NK STARIGRAD – NK LIPA Hlebine 3:8

zatvori