Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO Poznati su finalisti Robin Pan Cupa

Odigrana je poluzavršnica malonogometnog prvenstva nogometnih klubova županijskih liga Robin Pan Cup.

U susretu veterana sastali su se Omladinac Herešin i Starigrad. Drugi puta u dva dana Omladinac je pobjedio Starigrad. Nakon početnog vodstva Starigrada do kraja poluvremena Omladinac sve preokreće i vodi 5:2, Starigrad uspijeva smanjiti na 5:4, ali Zoran Peričić postiže gol za 6:4. Zanimljivost prvog poluvremena su dva autogola igrača Omladinca – Bači i Dragosavljević.

U susretu seniora Starigrad je poveo 2:0, a Sokol do poluvremena smanjuje vodstvo, a do sredine drugog dijela i dolazi do vodstva 3:2. No najbolji igrač utakmice Fran Krnjak (Starigrad) svojim trećim pogotkom poravnava na 3:3. Saša Simić ne zabija sa sedam metara i Starigrad odlazi u finale.

Sastali su se jučer i vetarani Osvita iz Đelekovca i Tomislava iz Drnja. Tomislav je vodio dva puta po dva razlike – 0:2 i 2:4, Osvit se vraćao, izjednačavao, poveo 5:4, ali je završilo 5:5. Iako si je zabio autogol tijekom igre, junak utakmice je vratar Osvita Mario Vrdoljak koji je obranio dva udarca sa sedam metara i odveo svoju ekipu u finale

Snage su u seniorskom dijelu odmjerili i Lipa Hlebine i Tomislav Drnje. Tomislav je poveo 1:0, do kraja poluvremena Lipa poravnava, a u drugom dijelu Lipa postiže još četiri pogotka (dva komada zabio je Ivo Mijatović) dok je sve pokušaje igrača Tomislava zaustavljao nesavladivi Tomislav Gregl.

Dodajmo da se turnir igra do 16. srpnja na terenu s umjetnom travom Nogometnog kluba Bratstvo u Kunovcu, a pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.


Rezultati Robin Pan Cupa, 15. srpnja:

V OMLADINAC Herešin – NK STARIGRAD 6:4
S SOKOL Sokolovac – NK STARIGRAD 3:3 7m (6:5)
V OSVIT Đelekovec – NK TOMISLAV Drnje 5:5 7m (7:6)
S LIPA Hlebine – NK TOMISLAV Drnje 5:1

 

zatvori