Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Na ušću potoka Gliboki održani turniri u odbojci i nogometu na pijesku, okupili se brojni mještani

Komatnica je ove subote bila domaćin amaterskim turnirima u odbojci i nogometu na pijesku.

Prirodni biser općine Peteranec, ušće potoka Gliboki u Dravu, ponudio je tako ovog vikenda mnoštvo zabave i sportskih aktivnosti na otvorenom za sve zainteresirane. Da je interes bio velik i da ovakva događanja okupljaju mnoge mještane pokazuje i broj prijavljenih ekipa na svaki od turnira.

Čak 16 ekipa natjecalo se u odbojci na pijesku, a šest u nogometu na pijesku. Među amaterskim odbojkašima najbolje su se pokazale ekipe kreativnih naziva Krekeri, Minions i Slobodni svako kolo, dok je u nogometu titulu najbolje ponijela ekipa Polanec, a slijedile su ju ekipe NK Mladost Sigetec i ŠRK Ivan Generalić.

– Drago mi je da naša događanja i aktivnosti nailaze na plodno tlo, da su ljudi zainteresirani i sudjeluju. To potvrđuje da imamo što ponuditi našim mještanima, ali i ostalima koji se odluče doći u našu Općinu. Ova dva turnira dio su našeg ljetnog programa na otvorenom, a posjećenost i pozitivna povratna informacija samo su nam daljnji vjetar u leđa da nastavimo s ovakvim aktivnostima – rekao je prilikom predaje nagrada najboljim ekipama načelnik Općine Peteranec Ivan Derdić.

zatvori