Nedjelja, 7. srpnja 2024.

FOTO Na novoobnovljenu tržnicu stiglo mnoštvo kupaca, ali i velik broj domaćih proizvođača

Na zadovoljstvo kupaca i malih prodavača još je prošli četvrtak svoja vrata otvorila potpuno obnovljena i moderna Gradska tržnica u Đurđevcu, a jučer na sajamski dan došlo je mnogo kupaca u potrazi za domaćim proizvodima kao i velik broj domaćih proizvođača.

Poručili su to iz đurđevačke Gradske uprave i dodali da će kroz mjesec dana završiti radovi na prostoru gdje će biti smještena Podravinoteka, trgovina domaćih proizvoda koja će svojim posjetiteljima nuditi bogatu enogastronomsku ponudu na jednom mjestu u smislu ponude i degustacije proizvoda, a za kupce će biti otvorena šest dana u tjednu.

– Od službenog otvorenja Podravinoteke tržnica će osim četvrtkom raditi i subotom, kako bi se građanima i vikendom omogućila nabavka svježeg voća, povrća i namirnica na našoj tržnici. Tržnica će sezonski imati brojne akcije na povrće i voće, a cilj je promocija malih lokalnih proizvođača. Već je postala nova lokacija u gradu koja okuplja ljude, a radom subotom postat će i nova turistička točka jer kroz grad tjedno prođe i oko tisuću turista – zaključuju u Gradu.

zatvori