Četvrtak, 9. svibnja 2024.

FOTO Mlade nade Slaven Belupa počele s pripremama za nadolazeću sezonu

Nakon što su prošlog tjedna s pripremama počeli juniori Slaven Belupa, ovog su na terenu s umjetnom travom koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek-Apaš počeli i pioniri i kadeti.

Iz koprivničkog prvoligaša izvijestili su kako će pioniri trenirati pod vodstvom trenera Vedrana Purića, pomoćnog trenera Karla Galinca i trenera golmana Karla Slukića, a kadeti pod vodstvom trenera Marija Gregurine. Obje će momčadi na raspolaganju imati kondicijskog trenera Miroslava Mikeca, a baš kao i juniori prvi i treći dio priprema odradit će u Koprivnici, a drugi u Gospiću.

Trener pionira Purić za klupske je stranice kazao kako se momčad želi što bolje pripremiti, a onda u prvenstvu ići utakmicu po utakmicu kako bi ostvarili što bolje rezultate.

– Trenutno je veliki broj igrača na treningu. Moramo napraviti dobar filter i početi s uigravanjem. Vremena je dosta, no moramo od prvog dana prionuti poslu – rekao je.

Trener kadeta Gregurina dodao je kako je ispred mladih nada Farmaceuta puno posla.

– Imamo dovoljan broj treninga i utakmica da izvučemo iz naših igrača maksimum i da na optimalnoj razini dočekamo prvenstvo. Teško je ovako rano govoriti o ciljevima, ali naravno da ćemo težiti konstantnom napretku kako individualno, tako i momčadski – objasnio je.

zatvori