Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

FOTO Članovi Plivačkog kluba Cerine briljirali na natjecanju u Sisku

Članovi Plivačkog kluba Cerine ostvarili su sjajne rezultate na Regionalnom prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete, kadete, mlađe juniore, juniore i seniore.

U klubu govore kako se prvenstvo održalo u Sisku, a ujedno je bilo i završno natjecanje u sezoni.

– Plivačice i plivači su uspješno završili sezonu s poboljšanim rezultatima i brojnim medaljama. Uz vodstvo trenerica Martine Gregurek i Lane Kovač na natjecanju su sudjelovali Marija Belčić, Katja Koščak, Nika Đurec, Ivan Sinjeri, Karlo Tratnjak, Tomislav Pobi, Damjan i Petar Domanovac, David Dolenec, Petar Junušić, Erik Petrić, Teo Munić, Mislav Skvaža i Domagoj Krapinec – objašnjavaju.

Marija Belčić osvojila je tako dva srebra na 50 metara prsno i 200 metara slobodno, odnosno dvije bronce na 100 metara prsno i 100 metara leđno. Katja Koščak osvojila je tri srebra na 50, 100 i 200 metara delfin, a Erik Petrić broncu na 100 metara delfin, kao i četvrto mjesto na 50 metara delfin. Petar Domanovac završio je na drugom mjestu na 100 metara prsno i trećem na 50 metara prsno, Ivan Sinjeri osvojio je dva srebra na 100 metara slobodno i 100 metara leđno, odnosno dvije bronce na 50 metara leđno i 800 metara slobodno. Damjan Domanovac okitio se broncom na 50 metara prsno.

Štafeta mlađih kadeta u sastavu Mislav Skvaža, Petar Domanovac, Erik Petrić i Teo Munić bila je treća na četiri puta 100 metara slobodno i četiri puta 100 metara MIX, kao i kadetska štafeta u četiri puta 200 metara slobodno u kojoj su nastupali mlađi kadeti Mislav Skvaža i Teo Munić te kadeti Tomislav Pobi i Karlo Tratnjak.

zatvori