Četvrtak, 16. svibnja 2024.

U razmaku od svega nekoliko sati dogodila se dva lančana sudara, ozlijeđena jedna osoba

U razmaku od svega dva sata jučer su se u Koprivnici dogodila dva višestruka sudara.

Kako su izvijestili iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, prvi se dogodio oko 6:45 u Ulici Mihovila Pavleka Miškine gdje je 26-godišnjak vozio osobni automobil Opel koprivničkih registarskih oznaka.

– Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu, prednjim dijelom vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila Fiat koprivničkih registarskih oznaka koji je u istom smjeru vozila 47-godišnjakinja, a koja je uslijed sudara udarila u stražnji dio osobnog automobila Opel koprivničkih registarskih oznaka koji je vozila 50-godišnjakinja – objasnili su u policiji. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Do slične nesreće došlo je i oko 8:50 na Varaždinskoj cesti gdje je 34-godišnjakinja vozila osobni automobil Renault krapinskih registarskih oznaka u smjeru Koprivnice.

– Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjim dijelom udarila je u stražnji dio osobnog automobila Renault varaždinskih registarskih oznaka koji je u istom smjeru vozio 49-godišnjak, a koji je nakon sudara udario u stražnji dio osobnog automobila VW Polo koprivničkih registarskih oznaka koji je vozila 30-godišnjakinja – istaknuli su u policiji. U ovoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 30-godišnja vozačica, a protiv 34-godišnje vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori