Subota, 4. svibnja 2024.

U koprivničkoj knjižnici Vanja Runje predstavit će knjigu ‘Nemajka’

U Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice Fran Galović u ponedjeljak će se održati predstavljanje knjige autorice Vanje Runje pod nazivom “Nemajka”.

U knjižnici govore kako je predstavljanje na rasporedu u 18 sati, a kroz šalu napominju kako vas ova knjiga neće naučiti ničemu korisnom.

– Ona nije magični priručnik s instant-uputama “kako postati savršen roditelj” niti “kako odgojiti savršeno dijete”. Uz knjigu ne dolazi ni “jamstveni list” ni popis “ovlaštenih servisera”. Ovo nije knjiga za roditelje koji žive u uvjerenju da su najbolji na svijetu, a njihova djeca uzorni genijalci kakve svijet još vidio nije. Ovo je knjiga za roditelje koji se puni ljubavi katkad zapitaju jesu li grozni, a njihova djeca nemoguća. Cilj joj je da se čitajući svi zabave i osjete dovoljno dobrima – ističu.

Spominju i kako je Vanja Runje slijedom nebrojenih obrazovnih titula i punoljetne poslovne karijere na vodećim pozicijama u globalno najnagrađivanijim hrvatskim marketinškim agencijama napisala svoju prvu knjigu.

– Otvorenom komunikacijom o (ne)konvencionalnim metodama odgoja podupire svakog roditelja koji (potiho ili na sav glas) brižno i iskreno voli svoje dijete – zaključuju.

Izvor: Knjižnica i čitaonica Fran Galović
zatvori