Subota, 27. travnja 2024.

Tri prometne nesreće u Koprivnici u svega tri sata, svaka s drugačijim uzrokom

Tri su se prometne nesreće jučer dogodile u Koprivnici u razmaku od tri sata.

Najprije je oko 8:45 na raskrižju Ulice Josipa Bukovčana i Ulice Čarda 23-godišnji vozač Seata slatinskih registarskih oznaka oduzeo prednost prolaska Fordu koprivničkih registarskih oznaka kojim je upravljao 66-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Malo kasnije, oko 11:50 na parkiralištu u Kolodvorskoj ulici 69-godšnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes koprivničkih registarskih oznaka.

– Prilikom nepropisne vožnje unatrag udario je u zaustavljeni osobni automobil Škoda kojim je upravljao 23-godišnji vozač. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću vozilom je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega bit će pokrenut prekršajni postupak – izvijestili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Treća nesreća dogodila se samo pet minuta kasnije u Zagrebačkoj ulici gdje je 73-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Opel koprivničkih registarskih oznaka.

– Zbog ne držanja potrebnog razmaka od vozila ispred sebe udario je u osobni automobil Audi krapinskih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 32-godišnji vozač, a koji se zaustavio na kolniku zbog prometne situacije ispred sebe – piše u policijskom priopćenju.

Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

zatvori