Utorak, 21. svibnja 2024.

Sergej Milivojević kao izbornik U15 nogometne reprezentacije uspio osvojiti i treće zlato za Hrvatsku

U15 reprezentacija Hrvatske po treći put zaredom osvojila je prestižni Memorijalni turnir Vlatko Marković.

Turnir je ove godine održan u Varaždinu i Čakovcu u konkurenciji osam reprezentacija, a izbornik Sergej Milivojević tako je u tri godine mandata kao izbornik U15 nogometne reprezentacije uspio osvojiti i treće zlato za Hrvatsku, ove godine s 2007. godištem.

Osim Zvonareka i Škvorca u 2005. te Letice i Lazara u 2006. Slaven Belupo je i ove godine imao čak tri mlada reprezentativca Hrvatske od kojih u klubu mnogo očekuju. To su Andro Sokač, Teo Kolar i Patrik Marić.

>> Mladi Farmaceuti s reprezentacijom Hrvatske osvojili Međunarodni turnir Vlatko Marković, momčad vodio Koprivničanac

Šlag na tortu zasigurno je završnica za amaterskog seniorskog prvaka Hrvatske u kojoj su ostala četiri središta, a koja se održava 15. i 16. lipnja u Sisku.

– Sukladno tome zakazao sam okupljanje Amaterske selekcije NS Sjever. Iako zbog rigoroznih pravila (minimalno dvije godine igranja u kontinuitetu na nivou NS Sjever te nikada u karijeri biti pod stipendijskim ili profesionalnim ugovorom), uspjeli smo okupiti dobru ekipu i spremni smo “potući” se za pehar pobjednika. Trening utakmicu odradit ćemo ove nedjelje u Drnju koja će treneru Vučeti poslužiti za dodatno uigravanje ekipe – poručio je Koprivničanac Sergej Milivojević.

Dodajmo da prvak Hrvatske odlazi na Europsko amatersko prvenstvo, a domaćin prvog kruga je Hrvatska (Poljska, Malta, Srbija) odnosno pobjedničko središte.

zatvori