Petak, 26. travnja 2024.

ROBIN PAN CUP Počinje malonogometno prvenstvo, donosimo raspored utakmica prvog dana turnira

Malonogometno prvenstvo nogometnih klubova županijskih liga Robin Pan Cup starta u petak, 1. srpnja na igralištu u Kunovcu.

I ove su godine za sve momčadi osigurane vrijedne nagrade. Prvaci seniorskog turnira tako će kući ponijeti nagradu od 7.000 kuna i pehar, drugoplasirani će biti nagrađeni s 3.500 kuna i peharom, trećeplasirani s 1.500 kuna i peharom, a četvrtoplasirani s 500 kuna.

Veteranski prvaci osvojit će nagradu u iznosu od 5.000 kuna i pehar, za drugo mjesto osigurane su 2.500 kuna i pehar, za treće 1.000 kuna i pehar, dok će četvrta momčad osvojiti 500 kuna. Spomenimo da će nagrade primiti i najbolji strijelac, igrač i vratar kupa.

Turnir počinje sutra, a raspored je sljedeći:

20:00 Rudar Botinovec – Jedinstvo Pustakovec (seniori)
20:45 Osvit Đelekovec – Tomislav Drnje (veterani)
21:30 Sokol Sokolovac – Lipa Hlebine (seniori)
22:15 Tomislav Drnje – Starigrad (seniori)

– Naš klub natječe se u seniorskoj konkurenciji gdje će prolaz u Final Four tražiti protiv NK Lipe iz Hlebina, NK Starigrada, HNK Sokola, NK Rudara iz Botinovca, NK Jedinstva iz Pustakovca i NK Tomislava iz Drnja. Branimo titulu prvaka od prošle godine tako da dobrog nogometa sigurno neće nedostajati. Bit će osigurano hladno pivo te zakuska uz naše kuhare koji će spremati zasigurno dobru klopu – poručili su organizatori iz NK Bratstva.

Dodajmo da će se turnir igrati od 1. do 15. srpnja na terenu s umjetnom travom Nogometnog kluba Bratstvo u Kunovcu, a pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.

zatvori