Subota, 27. travnja 2024.

RADNIK I TEHNIČAR NA APAŠU Srbljinović: Utakmicu bi mogao odlučiti samo jedan potez; Lovrek: U finale kupa ulazimo bez ikakvog pritiska i imperativa

Na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš danas od 20 sati očekuje nas pravi spektakl.

Veliko finale Županijskog nogometnog kupa odigrat će se pod reflektorima i zasigurno pred mnogobrojnom publikom. Sastat će se Radnik Križevci, iz Treće hrvatske nogometne lige Sjever, i prvak Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica Tehničar iz Cvetkovca.
U prošlosezonskom finalu Borac iz Imbriovca je iznenadio Križevčane i uzeo trofej pobjednika, pomalo neočekivano. Znamo da je kup natjecanje u kojem jednostavno nema favorita. Tako će biti i danas na Apašu te će nijanse odlučivati o prvaku. Jedni i drugi sigurno će biti nabrijani do neba, motiva neće nedostajati. Cvetkovčani još u svojoj povijesti nisu osigurali titulu osvajača kupa, dok su Križevčani to zadnji put učinili prije 14 godina.

>> FOTO Borac svladao križevački Radnik i po peti put osvojio Županijski nogometni kup

>> FOTO/VIDEO [4. NL BJ-KC-VT] Tehničar u velikom derbiju svladao Pitomaču i postao prvak lige

Susret su nam najavili Krunoslav Srbljinović iz Radnika i Kruno Lovrek iz Tehničara.

– Čeka nas vrlo zahtjevna i zanimljiva utakmica koju bi mogao odlučiti jedan potez individualca ili veća koncentracija cijele ekipe. Znamo da je Tehničar ekipa sastavljena od sjajnih igrača koji su uvijek u vrhu lige. Mi isto imamo dobru sezonu iza sebe te ćemo dati sve od sebe da je završimo na najbolji način – rekao je Srbljinović.

Lovrek je najprije čestitao svojim suigračima i vodstvu kluba na zasluženom naslovu prvaka.

– U finale kupa ulazimo bez ikakvog pritiska i imperativa. Križevci su odlična ekipa s nekoliko izvrsnih pojedinaca na čelu s trenerom Kemenovićem. Šanse su 50-50, smatram da nema favorita u finalu. Mi smo svi spremni, zdravi, puni samopouzdanja i jedva čekamo da utakmica počne. Nadam se velikom broju publike, dobroj utakmici pa tko bude bolji neka uzme dugoočekivani trofej Županijskog nogometnog kupa – zaključio je Lovrek.

zatvori