Četvrtak, 2. svibnja 2024.

[POKLANJAMO] Znamo koga vodimo na koncert Vinka Ćemeraša & Talvi Tuuli

Prava mala glazbena poslastica održat će se u Koprivnici 11. lipnja u Domu mladih u 21 sat, u sklopu turneje dolaze Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli.

Protekla 2020. godina u mnogočemu je bila posebna za Vinka Ćemeraša & Talvi Tuuli. U veljači prošle godine Vinko Ćemeraš je pobijedio u showu The Voice Hrvatska, zaokupio pažnju šire publike te hrabro zakoračio u samostalnu glazbenu karijeru.

Album prvijenac “Na putu”, objavljen u listopadu prošle godine, u izdanju Universal Music Hrvatska, koji je osim u CD obliku i digitalno predstavljen i na vinilu. Album je ostavio pozitivne dojmove i među publikom i među glazbenom kritikom, dosegnuo Top listu najprodavanijih domaćih izdanja, te je Vinku Ćemerašu & Talvi Tuuli priskrbio i dvije nominacije za nagradu Porin! Naime, skupina je s albumom nominirana u kategoriji “Najbolji album rock glazbe” dok je sam bend ostvario i nominaciju u kategoriji “Novi izvođač godine”! Također, Vinko Ćemeraš je osvojio Cesaricu s pjesmom Pelin i med te nominacije dviju medijski priznatih nagrada, onu za “Zlatni studio” te za “Večernjakovu ružu”.

Cijena ulaznice za koncert je 40 kuna preko sustava Eventim.


Portal Drava.info nekoliko najsretnijih čitatelja daruje s po dvije ulaznice.

Svima koji su sudjelovali poklanjamo ulaznicu za sebe i svaku navedenu osobu. Upute o preuzimanju ulaznica poslali smo vam u Facebook inbox.

zatvori