Petak, 3. svibnja 2024.

[POKLANJAMO] Kerekesh teatar s predstavom ‘Beba’ dolazi na Šodericu, znamo koga vodimo u kazalište na otvorenom

Predstava “BEBA” na rasporedu je 16. lipnja na Šoderici u sklopu 8. kazališnog festivala “Ljeto na Šoderici” koji organiziraju Kerekesh Teatear i Udruga Mladih Koprivnica.

Portal Drava.info dvoje najsretnijih daruje s po dvije ulaznice.

Po dvije ulaznice osvojile su Dunja Vrtiprah Buhinjak i Adrijana Skec. Upute o preuzimanju ulaznica poslali smo vam u Facebook inbox.


Nemojte se sramiti. Svi imamo probleme. I svi znamo da je najbolje o problemima razgovarati sa psihologom. Naša Svjetlana Fufić zvana BEBA dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihlogiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije. Bivši muževi Svjetlane Fufić izvukli su deblji kraj. Hoće li i ovaj slučajni psiholog s valjkom u ruci, saznajte u novoj komediji Kerekesh Teatra jer u čekaonicu dolazi “Beba”.

IGRAJU: Mirna Medaković Stepinac, Ljubomir Kerekeš
TEKST I REŽIJA: Ljubomir Kerekeš

U slučaju kiše, predstava se igra u Elim-u u Legradu!

Ulaznice za predstave su u prodaji po cijeni od 50 kuna, a putem sustava Entrio po cijeni od 60 kuna.
Prodaja ulaznica: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica, online prodaja putem sustava ENTRIO i od 19 sati na ulazu prije predstave.

zatvori